Перфектните резултати от 1ви кръг на VW Racing Team

Перфектните резултати от 1ви кръг на VW Racing Team

Мнениеот kyky на Пон Май 24, 2010 7:30 am

Здравейте!

Искам да поздравя целият отбор за перфектните резултати! Мисля че няма какво повече да се желае - 1во място в клас 'Малък', 1во и 2ро място в клас 'Среден' и 1во и 2ро място в клас 'Голям' в дисциплината 'италианско преследване'. Специални поздрави за шофьорите, без които тези постижения нямаше да са факт - Митко, Иван, Хари, Боби и Васил. Нека не забравяме и Илия(Дългия или remedy), който даде всичко от себе си, но просто опита и подготовката по колата са прекалено малко до този момент. За в бъдеще се надявам и той да постигне големи успехи и да допълни местата по стълбиците ;) Също така искам да поздравя и останалите хора зад кадър - radotom, volkov, doc_j и т.н. А сега остана само напиването - без него неможе :) Само трябва да решим къде и кога :lol: :lol: :lol:

ПП: Айде следващият път някой да спре слънцето, че врата ми обмислям да го изрежа :D

Поздрави,
куку
Константин Аспарухов, 0899925558
„Golf Mk2 Syncro - Integrale-то на бедняците...“
Аватар
kyky

Re: Перфектните резултати от 1ви кръг на VW Racing Team

Мнениеот VW_KR на Пон Май 24, 2010 8:32 am

Поздравления за всички от нашия отбор и това което е написал KyKy е вярно но изпуска един човек без който нямаше да е възможно - себе си !!!

Евала Коце и благодаря за всеотдайната работа. Знаеш, че и ти си толкова допринесъл за успеха колкото нас, че ако не и повече. Успеха е на всичкини и ще му се раздваме заедно скоро време в некоя кръчма. :mrgreen:
... до мене голо дупе и празна двулитровка бира ...
VW_KR

Мнениеот Stenly на Пон Май 24, 2010 6:00 pm

Имате и едно 2ро място от мен в клас малък въпреки,че май не съм дорасъл още за VWracing team :mrgreen:
Stenly

Мнениеот Bobby_ на Нед Май 30, 2010 7:32 pm

kyky написа:Здравейте!

Искам да поздравя целият отбор за перфектните резултати!....
Поздрави,
куку

Аз искам да поздравя Първо ТЕБ!!!! .... човека в сянка, който се грижи за изправността на колите ни и ни замества изцяло докато ние се занимаваме с глупости!!

Искам да благодаря на целия екип, който не стъпи на пистата... (нарочно не споменавам имена за да не пропусна някого)

Благодаря и на нашия Спонсор, който подсигури една огромна част от нашето представяне с гуми и горива

Искам да благодаря на Иван Хаджиев затова, че е трън в очите и ми предостави кола с която да карам!
Благодаря и на Васил Деспотов затова, че даде всичко от себе си и постигна тази победа!
Благодаря и на БЕСНИЯ Астраджия Хари Биримирски, който ме изправи на нокти и ме накара да полудея на пистата!
Благодаря и на Митко (венто), че доказа как се прескачат времена на коли от по 150кс с кола около 100кс!
По добре по-късно с 10мин на този свят отколкото с 40 години по рано на онзи.....
Аватар
Bobby_
състезател

Мнениеот Bobby_ на Нед Юни 20, 2010 8:32 pm

Stenly написа:Имате и едно 2ро място от мен в клас малък въпреки,че май не съм дорасъл още за VWracing team :mrgreen:

никой не е казал че не си дорасъл..... има време и за това!

ще се обмисли как и кога да станеш
По добре по-късно с 10мин на този свят отколкото с 40 години по рано на онзи.....
Аватар
Bobby_
състезател

Назад към 1 Кръг 2010